Pitsberge per jaunimo pasilinksminimą kilus šaudynėms žuvo du nepilnamečiai, 9 sužeisti

Pensilvanijos valstijos mieste Pitsberge du nepilnamečiai žuvo ir dar mažiausiai devyni žmonės buvo sužeisti anksti sekmadienį pasipylus šūviams per vieną vakarėlį, pranešė policija.

Mažiausiai 11 žmonių buvo hospitalizuoti dėl šautinių žaizdų ir du jų vėliau mirė ligoninėje, nurodė policija.<br>123rf nuotr.
Mažiausiai 11 žmonių buvo hospitalizuoti dėl šautinių žaizdų ir du jų vėliau mirė ligoninėje, nurodė policija.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 17, 2022, 4:33 PM

Incidentas įvyko apie 0 val. 30 min. vietos (7 val. 30 min. Lietuvos) laiku per šventę trumpalaikės nuomos būste. Ten buvo susirinkę daugiau kaip 200 žmonių, daugiausiai nepilnamečių, sakoma Pitsbergo policijos pranešime.

Mažiausiai 11 žmonių buvo hospitalizuoti dėl šautinių žaizdų ir du jų vėliau mirė ligoninėje, nurodė policija. Aukų vardai kol kas nebuvo paskelbti.

Kilus panikai mažiausiai du žmonės susilaužė kaulų iššokę per pastato langus, sakė pareigūnai.

Policija nurodė, kad viduje buvo paleista iki 50 šūvių ir kad taip pat buvo šaudoma lauke. Įvykio vietoje rasta šovinių tūtelių ir pistoletų, vienas Pitsbergo policijos viršininkas sakė televizijai WTAE.

Pareigūnai kol kas nepranešė jokios informacijos apie įtariamuosius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: sulaikyti asmenys, įtariami L. Volkovo užpuolimu