Buvęs Rusijos dujų kompanijos vyriausiasis vadybininkas rastas negyvas Įtariama, kad užmušė žmoną bei dukrą

Rusijos didžiausios privačios dujų kompanijos „Novateka“ buvęs vyriausiasis vadybininkas Sergejus Protasenia rastas negyvas Ispanijoje. Milijonierius S.Protasenia su žmona ir dukterimi žuvo antradienį išnuomotoje viloje Loret de Maro miestelyje netoli Barselonos.

S. Protosenia.<br>Facebook nuotr.
S. Protosenia.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 21, 2022, 3:36 PM, atnaujinta Apr 21, 2022, 3:42 PM

Preliminariais duomenimis, 55-erių S.Protasenia užmušė žmoną ir dukterį kirviu ir peiliu, o po to pasikorė, pranešė kanalas „Telecinco“.

Įtariamo nusikaltimo ginklai rasti šalia milijonieriaus kūno. Tyrimą atlieka Katalonijos policija. Ji tikrina, ar tai negalėjo būti užmaskuota žmogžudystė, įvykdyta trečiųjų asmenų, pranešė leidinys „CatalunyaDiary“.

S.Protasenia — buvęs „Novateka“ vyriausiasis buhalteris, jis priklausė kompanijos valdybai.

Jo turtas buvo vertinamas 400 mln. eurų.

Didžiąją dalį laiko milijonierius su šeima praleisdavo Prancūzijoje. Ruso kaimynai Katalonijoje negirdėjo triukšmo, jo šeima niekuomet nesiskundė dėl smurto.

Pranešimai apie šį incidentą pasirodė po panašių pranešimų iš Maskvos apie kitą su dujų bendrove susijusį vadovą, kuris, kaip įtariama, taip pat nužudė savo žmoną ir dukrą, o po to nusižudė.

Buvęs Kremliaus pareigūnas ir „Gazprombank“ viceprezidentas 51-erių Vladislavas Avajevas pirmadienį buvo rastas negyvas savo prabangiame Maskvos bute, kurį rado jo 26-erių dukra, pranešė policija. Taip pat aptikti jo 47-erių žmonos Jelenos ir 13 metų jaunesniosios dukters Marijos kūnai. Visos jos buvo su šautinėmis žaizdomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.