Kruvinas incidentas Jungtinėje Karalystėje: lietuvių pora rasta negyva – miestas sukrėstas

Mažame Linkolnšyro miestelyje savo namuose rastos negyvos poros draugai ir kaimynai yra sukrėsti dėl šios situacijos.

Incidentas Linkolnšyre.<br>„Twitter“ nuotr.
Incidentas Linkolnšyre.<br>„Twitter“ nuotr.
Incidentas Linkolnšyre.<br>„Twitter“ nuotr.
Incidentas Linkolnšyre.<br>„Twitter“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 4, 2022, 10:59 AM, atnaujinta May 5, 2022, 6:17 AM

Pranešimo, kad viename Džordo gatvės butų yra sužeistų žmonių, Slifordo pareigūnai sulaukė sekmadienį, gegužės 1-ąją, apie 16 val.

Į įvykio vietą atvykus specialiosioms tarnyboms paaiškėjo, kad medikų pagalbos nebereikia – abu bute esantys žmonės mirė.

Netrukus policijos pareigūnai paskelbė ir mirusiųjų vardus – 33 metų Diana Gabalienė ir 40 metų Deividas Gabalis, kurie į Jungtinę Karalystę atvyko iš Lietuvos. D. ir D.Gabaliai augino tris vaikus.

Pareigūnai įtaria, kad bute įvyko žmogžudystė ir savižudybė, todėl jokių trečiųjų asmenų neieško.

Pirmadienio popietę prie nedidelio gyvenamojo namo buvo galima matyti gėles ir žvakes, įvykio vietoje tebedirbo policininkai. 

Tik geri atsiliepimai

Su D.Gabaliu „Moy Park“ gamykloje Alnvike dirbusi moteris žurnalistams sakė, kad buvo priblokšta darbo metu sužinojusi apie tragišką kolegos mirtį. 41 metų Veronika Rutkovcka iš Sleafordo sakė: „Jis [Deividas] buvo geras žmogus.

„Mūsų mieste toks įvykis labai sukrečia, mes niekada neturėjome nieko panašaus. D.Gabalis dar penktadienį buvo darbe.“

V.Rutkovcka, kuri sakė, kad pažįsta poną D.Gabalį ketverius metus, pridūrė, kad pora yra kilusi iš Lietuvos. „Aš nesuprantu, kaip galėjo nutikti kažkas panašaus. Tai siaubinga“, – sakė moteris. 

Žinoma, kad sutuoktiniai Gabaliai Anglijoje gyvena jau ne vienus metus.

Tik geru žodžiu pažįstamų yra minima ir D.Gabalienė, dėl kurios mirties užuojautą pareiškė du miesto sporto klubai.

„Diana buvo viena darbščiausių mūsų mokinių.

Ji buvo visų mylima, todėl jos mirtis mūsų klubui – didžiulė netektis“, – paskelbė Slifordo kovų akademija.

Sporto klubo „New Image Gym“, kuriame D.Gabalienė lankė kikbokso treniruotes, atstovai teigė, kad Diana buvo drovi, bet pamažu pamėgo sportą ir tapo neatsiejama komandos dalimi.

Džordžo gatvėje tarp kaimynų aiškiai juntamas šokas. 69 metų Jennifer Cook jau 38 metus gyveno šioje gatvėje, priešais namą, kuriame jie buvo aptikti.

J.Cook sakė: „Jų mirtis mane labai sukrėtė, nors aš jų ir nepažinojau – tik pasisveikindavau – jie savo šeimos santykius laikėsi sau.

Dar vienas Džordžo gatvės gyventojas, šešių vaikų tėtis Michaelas Trollope'as, gyvenantis gatvėje trejus metus, pritarė ponios Cook jausmams, sakydamas: „Jie buvo labai rami pora. Net nežinotum, kad jie ten gyveno.“

Paklaustas, kaip jaučiasi dėl šių mirčių, 42 metų M.Trollope'as atsakė: „Neturėjau laiko apie tai pagalvoti. Dauguma čia esančių žmonių yra pažeidžiami, yra daug senyvo amžiaus žmonių ir jiems tai gali būti baisu.“

Linkolnšyro policija patvirtino, kad šiuo metu dėl šio incidento daugiau nieko neieško. Inspektorius Andy McWatt sakė: „Mes vis dar turime kelias tyrimo kryptis, kad nustatytume tikslias įvykio aplinkybes, be to, dar reikia atlikti skrodimus, kad išsiaiškintume, kas lėmė abiejų šių žmonių mirtį, tačiau esu įsitikinęs, kad šiuo metu mums nereikia ieškoti kitų asmenų, susijusių su šiuo tyrimu.“

Parengta pagal „Lincolnshirelive“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.