Mažiausiai keturis homoseksualus nužudęs vyras užminė mįslę

Ispanijoje, policijos teigimu, siautėja serijinis žudikas, kuris taikosi į homoseksualus ir jau nužudė mažiausiai keturis vyrus. Visos keturios žmogžudystės įvykdytos Baskijos Bilbao miete Šiaurės Ispanijoje, rašo laikraštis „El Mundo“, remdamasis institucijomis.

Mažiausiai keturis homoseksualus nužudęs vyras užminė mįslę.<br>Lrytas.lt archyvinė nuotr.
Mažiausiai keturis homoseksualus nužudęs vyras užminė mįslę.<br>Lrytas.lt archyvinė nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-05-05 12:18

Įtariamasis yra 20-30 metų vyras. Spėjamą nusikaltėlį apibūdino viena auka, kuriai gruodį pavyko nuo jo pasprukti. Ieškomas asmuo įtariamas mažiausiai keturiais nužudymais. Tačiau neatmestina, kad jo sąžinę slegia dar mažiausiai keturi nužudymai.

Turimais duomenimis, visos aukos su spėjamu serijiniu žudiku kontaktą užmezgė per ypač tarp homoseksualų populiarią pažinčių programėlę „Grindr“. Jos pasikvietė jį į namus ir čia buvo mirtinai apsvaigintos narkotikais. Visais atvejais iš aukų bankų sąskaitų dingo pinigai.

Visi nužudymai įvykdyti pernai. Baskijos policija kol kas oficialaus pranešimo neišplatino. Tačiau pateikus užklausą, ji patvirtino žiniasklaidos pranešimus ir vykstantį tyrimą.

Bilbao meras Juanas Mari Aburto viename interviu pripažino, kad, žiniasklaidai paskelbus informaciją, mieste tvyro „įtempta ramybė“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.