Nyderlanduose gyvūnų terapijos ūkyje nušauti du žmonės

Nyderlanduose esančiame gyvūnų terapijos ūkyje, skirtame psichikos ir socialinių problemų turintiems žmonėms, buvo nušauti du asmenys ir dar du sužeisti, penktadienį pranešė policija ir vietos žiniasklaida.

Per incidentą žuvo 16 metų mergina ir 34 metų moteris, naujienų agentūra ANP citavo įvykio vietoje buvusį policijos atstovą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Per incidentą žuvo 16 metų mergina ir 34 metų moteris, naujienų agentūra ANP citavo įvykio vietoje buvusį policijos atstovą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-05-06 16:19

Nyderlandų policija pranešė, kad po incidento Alblaserdame, iš kurio atsiveria vaizdas į garsiuosius Kinderdeiko vėjo malūnus netoli Roterdamo, įtrauktus į UNESCO pasaulio paveldo sąrašą, suėmė vieną vyrą.

Per incidentą žuvo 16 metų mergina ir 34 metų moteris, naujienų agentūra ANP citavo įvykio vietoje buvusį policijos atstovą.

13 metų paauglys ir 20 metų mergina buvo sunkiai sužeisti.

„Įtariamasis buvo suimtas, o šaunamasis ginklas konfiskuotas. Liudininkais pasirūpinta, jiems organizuota pagalba. Vyksta tyrimas“, – socialiniame tinkle „Twitter“ pranešė Roterdamo policija.

Kelios Nyderlandų žiniasklaidos priemonės pranešė, kad įtariamas vyriškis jau kelerius metus policijai žinomas kaip „sumišęs ir keliantis bėdų“.

Šaudynės įvyko ūkyje, kuriame vaikai, jaunuoliai ir suaugusieji, turintys autizmo spektrą ar sergantys Alzheimerio liga, terapiniais tikslais dirba su gyvūnais, pranešė transliuotojas NOS.

Įvykio vietoje nusileido du greitosios pagalbos orlaiviai, o prie ūkio stovėjo daugybė greitosios pagalbos automobilių, sakoma pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.