Skelbia apie įvykį, kurį rusai bando nutylėti: Melitopolio partizanai nukovė aukšto rango Rusijos kariuomenės pareigūnus

Melitopolio partizanai nužudė aukšto rango Rusijos kariuomenės pareigūnus. Rusijos okupacinės pajėgos „bando nuslėpti šią situaciją“, gegužės 17 d. savo „Telegram“ kanale pranešė Zaporožės regioninė karinė administracija.

 Ukraina skelbia, kad šalies partizanams Melitopolyje pavyko nukauti aukštus Rusijos pareigūnus.<br> ImagoImages/Scanpix asociatyvi nuotr.
 Ukraina skelbia, kad šalies partizanams Melitopolyje pavyko nukauti aukštus Rusijos pareigūnus.<br> ImagoImages/Scanpix asociatyvi nuotr.
Ukrainos partizanai.<br> AP/Scanpix asociatyvi nuotr.
Ukrainos partizanai.<br> AP/Scanpix asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2022-05-18 07:39, atnaujinta 2022-05-18 07:43

Melitopolio partizanai likvidavo aukšto rango Rusijos kariuomenės pareigūnus. Rusijos pajėgos taip pat dažniau tikrina privačias transporto priemones Melitopolyje, „tikriausiai ieškodamos partizanų“, rašoma atnaujintame pranešime.

Melitopolio gyventojai praneša, kad rusų į miestą atvežtos „šnekos“ bando pasėti gyventojų pasamonėje kelias žinutes, pvz: „Karo pradžioje valdžia pasidavė miestui“, „Ukraina apleido Melitopolį“, „Kai ginkluotosios pajėgos atvyks į Melitopolį, miestas bus bombarduojamas“. Žinoma, visi šie priešiški pranešimai skirti tik tam, kad melitopoliečiai sutiktų bendradarbiauti su okupantais ir nustotų pasitikėti teisėta Ukrainos valdžia.

Nuo vasario 24d. Rusijos pradėto karo prieš Ukrainą tai yra ne pirmas kartas kuomet aukšto rango okupantų kariuomenės pareigūnai yra likviduojami Ukrainos pajėgų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.