Italijoje surasta 7 žmones skraidinusio sraigtasparnio sudužimo vieta

Italijoje gelbėtojai šeštadienį rado anksčiau šią savaitę šalies šiaurinėje dalyje per audrą sudužusį sraigtasparnį, kuriuo skrido septyni žmonės.

Italijoje gelbėtojai šeštadienį rado anksčiau šią savaitę šalies šiaurinėje dalyje per audrą sudužusį sraigtasparnį, kuriuo skrido septyni žmonės.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Italijoje gelbėtojai šeštadienį rado anksčiau šią savaitę šalies šiaurinėje dalyje per audrą sudužusį sraigtasparnį, kuriuo skrido septyni žmonės.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 11, 2022, 3:52 PM

Italijos ugniagesiai gelbėtojai ir Alpių gelbėjimo tarnyba pranešė, kad paieškos buvo pradėtos ketvirtadienį, kai privatus sraigtasparnis dingo iš radarų ekranų skrisdamas virš Modenos provincijos Toskanos-Emilijos Apeninuose. Tarp jame buvusių žmonių buvo keturi Turkijos piliečiai.

Šeštadienį šalies žiniasklaida informavo, kad sudužusio ir užsiliepsnojusio orlaivio liekanos buvo rastos miškingoje kalnuotoje vietovėje ir kad buvo rasti penkių aukų kūnai.

Italijos Alpių gelbėjimo tarnyba nurodė, kad nuolaužas rado vienas turistas ant Kusnos kalno šlaitų. Italijos karinės oro pajėgos, dalyvavusios paieškose, nurodė, kad ta vieta sunkiai pasiekiama ir kad joje išdegė medžių ir krūmų.

Turkijos televizijos kanalas NTV pranešė, kad sraigtasparnis pakilo iš Italijos centrinėje dalyje esančios Lukos ir skrido į šiaurinį Trevizo miestą. Keturi juo skridę turkai dirbo Turkijos pramonės įmonių grupėje „Eczacibasi“.

„Eczacibasi“ vėlai penktadienį paskelbė, kad į sritį, kur įvyko nelaimė, atvyko bendrovės valdybos pirmininkas Bulentas Eczacibasi (Biulentas Edžzadžibašis) ir keli kiti aukšto rango administracijos darbuotojai bei Turkijos ambasadorius Italijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.