Prancūzijos kaime nušauti du mokytojai

Prancūzijos policija antradienį ieško vyro, įtariamo nušovus du mokytojus viename Pirėnų kalnų kaimelyje, galbūt iš pavydo.

Prancūzijos policija ieško vyro, įtariamo nušovus du mokytojus viename Pirėnų kalnų kaimelyje.<br>123rf.com asociatyvi nuotr.
Prancūzijos policija ieško vyro, įtariamo nušovus du mokytojus viename Pirėnų kalnų kaimelyje.<br>123rf.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 5, 2022, 4:39 PM

Nužudyti mokytojai – vyras ir moteris, dirbę mokykloje netoliese esančiame Tarbo mieste Prancūzijos pietvakariuose – buvo rasti pirmadienio popietę Pujastriuko kaime, pranešė prokuratūra.

Įtariamas žudikas „pabėgo ir dar nėra areštuotas“, naujienų agentūrai AFP sakė Tarbo prokuroras Pierre'as Aurignacas. Jis pridūrė, kad pradėtas tyrimas dėl dviejų žmonių nužudymo.

Vienas tyrimui artimas šaltinis, kuris nenorėjo skelbti savo pavardės, sakė, kad nusikaltimo motyvas galėjo būti konkurencija dėl meilės. Ketvirtą dešimtį metų einantis įtariamasis yra buvęs nužudytos moters partneris.

Manoma, kad jis motociklu atvažiavo į kaimą norėdamas nužudyti porą. Negyvą 32 metų moterį ant kelio rado kaimynai, o vėliau šalia esančiuose savo namuose buvo surastas negyvas 55 metų vyras.

„Tai baisus atsitikimas. Reiškiu užuojautą tiems, kas juos pažinojo“, – sakė švietimo ministras Pap Ndiaye, lankydamasis vienoje mokykloje netoli Paryžiaus.

Policija pranešė, kad įtariamojo ieško maždaug 60 saugumo pajėgų narių.

Moksleiviams ir tėvams mokykloje Tarbe, kur nužudyti mokytojai mokė fizinio ugdymo ir prancūzų kalbos, teikiama psichologinė pagalba.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.