Per „Ryanair“ skrydį užfiksavo girtą siautėjantį lietuvį: įsiutęs grasino keleiviams – sutramdyti prireikė 7 asmenų

​Po itin triukšmingo „Ryanair“ skrydžio neblaivus lietuvis buvo suimtas, kadangi septyniems lėktuve buvusiems žmonėms teko jį sutramdyti skrydžio viduryje kilus konfliktui, kai pastarasis supyko paprašytas negerti daugiau alkoholio.

​Po itin triukšmingo „Ryanair“ skrydžio neblaivus lietuvis buvo suimtas, kadangi septyniems lėktuve buvusiems žmonėms teko jį sutramdyti skrydžio viduryje kilus konfliktui, kai pastarasis supyko paprašytas negerti daugiau alkoholio.<br>Stopkadras.
​Po itin triukšmingo „Ryanair“ skrydžio neblaivus lietuvis buvo suimtas, kadangi septyniems lėktuve buvusiems žmonėms teko jį sutramdyti skrydžio viduryje kilus konfliktui, kai pastarasis supyko paprašytas negerti daugiau alkoholio.<br>Stopkadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 18, 2022, 11:03 AM

Skrydžio iš Londono į Kauną metu girtą lietuvį teko sutramdyti net septyniems asmenims, kadangi šis šaukė ir keikėsi ant išsigandusių vaikų, taip pravirkdydamas juos.

Neblaivų vyrą sulaikyti prireikė mažiausiai penkiems keleiviams ir dviem oro linijų įgulos nariams.

Lėktuvui nusileidus Lietuvoje, keleivis buvo nedelsiant sulaikytas policijos dėl skrydžio metu kilusio konflikto, kai skrydžio personalas pareikalavo keleivį nustoti vartoti alkoholį.

Triukšmingas lietuvis, vilkintis liemenę ir pasilenkęs į už jo sėdinčiųjų eilę, agresyviai šaukė ant kito keleivio, kuris keliavo su mažu vaiku.

Vaizdo įraše lietuvis plūstasi necenzūriniais žodžiais.

Neįvardytas apsvaigęs vyriškis susidūrė su dviem skrydžio įgulos nariais lėktuvo salono viduryje, kai vaiko tėvas bandė sustabdyti besiautėjantį girtą vyrą.

Situacijai intensyvėjant, vaizdo įraše buvo girdėti, kaip vyras, kuris atrodė netvirtai stovintis ant kojų, rėkė: „Man nesvarbu, kas tu esi. Nenoriu, kad mane liestumėte.“

Tuomet jis ėmė plūsti kitus skrydžio keleivius, o vienas keleivis teigė, kad vyras į skrydį atsinešė savo alkoholio ir tapo agresyvus, kai buvo paprašytas liautis gėręs.

Keleivis, pageidavęs likti neįvardytas, tęsė: „Jis pradėjo grasinti aplinkiniams keleiviams, ypač vyrui su mažu vaiku, kuris sėdėjo už jo ir priešais mane.

„Jis smogė savo tėvui, kuris, kaip matyti vaizdo įraše, bandė jį nuraminti. Jis labai stengėsi nuraminti sūnų ir atrodė sunerimęs.“

„Viskas prasidėjo nuo to, kad lėktuvo įgula pirmiausia liepė jam nustoti gerti, bet jis atsisakė ir toliau gėrė. Jis atrodė labai neblaivus, nerišliai kalbėjo ir negalėjo išlaikyti balanso“.

„Ryanair“ atstovas spaudai sakė: „Šio skrydžio iš Lutono į Kauną (rugpjūčio 13 d.) įgula paprašė, jog atskridus juos pasitiktų policija, kadangi vienas keleivis skrydžio metu elgėsi neadekvačiai. – Lėktuvas nusileido įprastai, o policija šį keleivį išvežė ir sulaikė Kaune. Dabar tai yra vietos policijos reikalas.“

Parengta pagal „dailystar.co.uk“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.