Kalifornijoje susidūrus dviem lengviesiems lėktuvams, žuvo trys asmenys

Šiaurės Kalifornijoje prie kaimiškoje vietovėje įsikūrusio oro uosto susidūrus dviem lengviesiems lėktuvams, žuvo trys žmonės ir šuo, penktadienį pranešė pareigūnai.

Šiaurės Kalifornijoje prie kaimiškoje vietovėje įsikūrusio oro uosto susidūrus dviem lengviesiems lėktuvams, žuvo trys žmonės ir šuo.<br>SIPA Press/Scanpix nuotr.
Šiaurės Kalifornijoje prie kaimiškoje vietovėje įsikūrusio oro uosto susidūrus dviem lengviesiems lėktuvams, žuvo trys žmonės ir šuo.<br>SIPA Press/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 20, 2022, 11:55 AM

Lėktuvai „susidūrė, kai pilotai artėjo prie Votsonvilio municipalinio oro uosto“, esančio maždaug už 130 km į pietus nuo San Fransisko.

Incidentas įvyko ketvirtadienį. Žuvusiųjų vardai ir pavardės bus paskelbti, kai apie nelaimę bus pranešta jų šeimoms, sakoma Santa Kruso apygardos šerifo biuro pranešime.

Dvimotoriu lėktuvu „Cessna 340“ skrido du žmonės ir šuo, o vienmotoriame lėktuve „Cessna 152“ buvo tik pilotas, sakė Nacionalinės transporto saugos valdybos (NTSB) skrydžių saugos tyrėjas Fabianas Salazaras.

„Atrodo, kad vienas orlaivis skrido pagal skrydžio planą, o kitas orlaivis atvyko į oro uostą nusileisti“, – sakė F. Salazaras.

Jo teigimu, tyrėjai vis dar renka įrodymus ir kalbėsis su liudininkais. Jis sakė, kad preliminarią ataskaitą apie gyvybių pareikalavusį susidūrimą NTSB turėtų pateikti po dviejų savaičių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.