Taivanas atnaujina bevizį režimą kai kurių valstybių piliečiams

Taivanas nuo kitos savaitės atnaujins bevizį režimą daugiau nei 20 valstybių piliečiams, pirmadienį pranešė salos Centrinis epidemijų valdymo centras (CECC).

Taivano vėliava.<br>123rf.com asociatyvi nuotr.
Taivano vėliava.<br>123rf.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-09-05 15:49

CECC vadovas Wang Pi-shengas reguliarioje spaudos konferencijoje teigė, kad nuo rugsėjo 12 d. saloje be vizos galės lankytis JAV, Kanados, Australijos, Naujosios Zelandijos, Europos Sąjungos (ES) šalių ir dar 14 valstybių, su kuriomis Taivanas yra užmezgęs oficialius diplomatinius ryšius, piliečiai.

Pasak Wang Pi-shengo, toks žingsnis žengtas atsižvelgus į tai, kad daugelis pasaulio valstybių jau yra atvėrusios savo sienas po COVID-19 pandemijos, taip pat tam, jog būtų galima skatinti ekonomikos augimą, socialinį aktyvumą ir tarptautinį bendradarbiavimą.

CECC vadovas pridūrė, kad ateityje įvažiavimo taisyklės dar gali kisti, priklausomai nuo tolesnio infekcijos plitimo, ir paragino keliautojus po atvykimo į Taivaną ir toliau tris dienas izoliuotis ir dar keturias dienas stebėti savo sveikatą.

CECC duomenimis, sekmadienį Taivane patvirtinti 34 358 nauji COVID-19 atvejai ir dar 35 mirtys nuo šios ligos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.