V. Zelenskis sureagavo į Rusijos atakų virtinę: jie bando mus nušluoti nuo žemės paviršiaus

​Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis savo „Telegram“ kanale sureagavo į spalio 10 d. rytą prasidėjusį masinį Rusijos puolimą Ukrainos miestuose.

V. Zelenskis.<br>AFP/Scanpix nuotr.
V. Zelenskis.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 10, 2022, 10:24 AM, atnaujinta Oct 10, 2022, 10:37 AM

„229-ąją dieną jie bando mus sunaikinti ir nušluoti nuo žemės paviršiaus. Visiškai. Sunaikinti mūsų žmones, kurie miega namuose Zaporožėje. Žudyti žmones, einančius į darbą Dniepro ir Kijevo miestuose“, – pranešime teigė Ukrainos prezidentas.

V. Zelenskis nurodė, kad oro pavojaus signalas nesiliauja visoje Ukrainoje ir priminė, kad Rusijos pajėgų puolimas tęsiasi visoje Ukrainoje. Pasako jo, jau žinoma apie žuvusiuosius ir sužeistuosius.

„Prašome nepalikti slėptuvių. Pasirūpinkite savimi ir savo artimaisiais. Laikykimės ir būkime stiprūs“, – nurodė V.Zelenskis ir priminė, kad oro antskrydis tęsiasi visoje Ukrainoje.

Spalio 10-osios rytą keliuose regionuose vienu metu pasigirdo sprogimai. Raketų atakos užfiksuotas Vinicoje, Lvove, Kirovograde, Mykolajive, Poltavoje, Ternopilyje, Žitomyre, Kijeve.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.