D. Kuleba: Ukrainos ekspertai jau Lenkijoje

Ukrainos užsienio reikalų ministras Dmytro Kuleba su savo kolega Lenkijos diplomatijos vadovu Zbigniewu Rau aptarė klausimus, susijusius su Ukrainos atstovų prieiga prie raketos kritimo vietos Pševoduvo kaime, praneša „Ukrinform“.

Dmytro Kuleba.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Dmytro Kuleba.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 17, 2022, 9:48 PM

„Kalbėjausi telefonu su Z. Rau. Ukraina ir Lenkija atvirai ir konstruktyviai bendradarbiaus tirdamos incidentą, kurį sukėlė Rusijos raketų teroras prieš Ukrainą. Mūsų ekspertai jau Lenkijoje. Tikimės, kad netrukus turėsime prieigą prie incidento vietos ir dirbsime kartu su Lenkijos teisėsaugos institucijų atstovais“, – parašė tviteryje D. Kuleba.

Antradienį Lenkijoje, netoli sienos su Ukraina esančiame Pševodovo kaime (Liublino vaivadija), nukrito viena ar dvi raketos, per incidentą žuvo du žmonės.

Lenkijos prezidentas Andrzejus Duda trečiadienį pareiškė, kad jo šalies teritorijoje nukritusi raketa veikiausiai buvo Ukrainos oro gynybos sistemos dalis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.