Meksikos įlankoje nukritus lėktuvui žuvo 2 žmonės, dar 1 dingo

Meksikos įlankoje prie Floridos krantų nukritus privačiam lėktuvui, buvo patvirtinta dviejų žmonių žūtis, o trečias žmogus laikomas dingusiu, jo ieškoma, pranešė policija.

Meksikos įlankoje nukritus lėktuvui žuvo 2 žmonės, dar 1 dingo.<br>123rf.com asociatyvi nuotr.
Meksikos įlankoje nukritus lėktuvui žuvo 2 žmonės, dar 1 dingo.<br>123rf.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 5, 2022, 10:52 AM

Lėktuvas nukrito vėlai šeštadienį. Veniso miesto pareigūnai sekmadienį po 10 val. vietos (17 val. Lietuvos) laiku pradėjo paiešką, kai Federalinė aviacijos administracija (FAA) užklausė Veniso municipalinio oro uosto dėl vienmotorio „Piper Cherokee“, negrįžusio į savo oro uostą Sent Pitersberge Floridoje.

Maždaug tuo pačiu metu pramoginių laivų įgulos pastebėjo moters lavoną maždaug už 4 km į vakarus nuo Veniso krantų, sakė šio miesto administracijos atstovė Lorraine Anderson.

Sarasotos apygardos šerifo įstaigos narai maždaug 14 val. (21 val. Lietuvos laiku) mažiau nei už kilometro nuo kranto, į vakarus nuo Veniso oro uosto, aptiko išnuomoto lėktuvo nuolaužas, sakė L. Anderson.

Gelbėtojai lėktuvo keleivių vietose rado žuvusią mergaitę. Trečias asmuo, kaip manoma vyras, yra dingęs, nurodė atstovė ir pridūrė, kad jis gali būti arba pilotas, arba keleivis.

Šerifo įstaiga, JAV pakrančių apsaugos tarnyba, Sarasotos policijos departamentas, Floridos žuvų ir laukinės gamtos apsaugos komisija, vietos koronerio biuras ir Nacionalinė transporto saugos valdyba (NTSB) vykdo tyrimą, nurodė L. Anderson.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.