Ukrainos ambasadai Rumunijoje atsiųsti du įtartini vokai

Ukrainos ambasada Rumunijos sostinėje Bukarešte antradienį, apie 11 val., gavo du įtartinus vokus, praneša portalas „Digi24“.

Ukrainos ambasadai Rumunijoje atsiųsti du įtartini vokai.<br>123rf.com asociatyvi nuotr.
Ukrainos ambasadai Rumunijoje atsiųsti du įtartini vokai.<br>123rf.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 6, 2022, 1:30 PM

Pasak jo šaltinių, į incidento vietą buvo nusiųsta policijos pareigūnų ir išminuotojų.

„Pirotechnikai pradėjo standartinę įtartinų vokų patikros procedūrą. Po jos paaiškės, ar juos reikia saugiai išgabenti“, – pažymi leidinys.

Pirmadienį Ispanijos policija pašto skyriuje aptiko Ukrainos diplomatinėms įstaigoms adresuotų vokų, kuriuose buvo gyvūnų akys.

„Jau užfiksavome 21 atvejį, kai buvo grasinama Ukrainos ambasadoms ir konsulatams 12-oje šalių. Bet, kaip pabrėžė (Ukrainos užsienio reikalų ministras) Dmytro Kuleba, Ukrainos diplomatų nepavyks įbauginti ir palaužti. Mes ir ateityje efektyviai dirbsime, kad apgintume Ukrainą ir iškovotume pergalę“, – parašė savo „Facebook“ paskyroje Ukrainos URM atstovas Olehas Nikolenka.

Anksčiau Ukrainos URM vadovas D. Kuleba pranešė, kad šalies diplomatinėms atstovybėms adresuotų paketų su iškrypėliškais grasinimais – išplėštomis gyvūnų akimis – rasta Vengrijoje, Nyderlanduose, Lenkijoje, Kroatijoje, Italijoje, Austrijoje, Čekijoje, Vatikane, Prancūzijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.