Rusijoje keleivis išmetė senyvą moterį iš autobuso už pasisakymus apie kariuomenę

Rusijoje keleivis šiurkščiai išmetė senyvą moterį iš viešojo transporto po to, kai ji garsiai sukritikavo Rusijos ginkluotųjų pajėgų veiklą Ukrainoje.

Rusijoje keleivis šiurkščiai išmetė senyvą moterį iš viešojo transporto po to, kai ji garsiai sukritikavo Rusijos ginkluotųjų pajėgų veiklą Ukrainoje.<br>Stop kadrai, lrytas.lt koliažas.
Rusijoje keleivis šiurkščiai išmetė senyvą moterį iš viešojo transporto po to, kai ji garsiai sukritikavo Rusijos ginkluotųjų pajėgų veiklą Ukrainoje.<br>Stop kadrai, lrytas.lt koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 27, 2022, 1:04 PM, atnaujinta Dec 27, 2022, 3:36 PM

Vaizdo įraše moteris troleibuso salone garsiai svarsto, kaip kareiviai į kovą metami su „guminiais batais“ ir viską vagia iš vietos gyventojų.„Tai imperija, tokia imperija and taburetės!“ – apie Rusiją kalbėjo pensininkė.

Vaizdo įrašo metu šalia sėdintys keleiviai juokiasi iš moters ir ciniškai ragina ją vyktį Ukrainą ir padėti ten esantiems žmonėms.

Autobusui sustojus vienas iš vyrų priėjo prie moters, tvirtai paėmė ją už rankų, pradėjo vilkti grindimis ir tiesiogine to žodžio prasme išmetė pro troleibuso duris, nelabai rūpindamasis, ar ji galva trenksis į asfaltą.

Pažymėtina, kad vyro nesustabdė nė vienas keleivis.

Rusijos parama karui prieš Ukrainą

Naujausiais Ukrainos žvalgybos duomenimis, 75 proc. rusų palaiko agresiją prieš ukrainiečius.

Kartu Rusijoje stiprėja pesimistinės nuostatos dėl savo šalies ateities.

Tačiau tai netrukdo rusams dalyvauti propagandiniuose renginiuose, pavyzdžiui, koncertuose su V.Putinu skirtų neteisėtai Ukrainos teritorijų „aneksijai“.

Užsienyje rusai dažnai kaltinami „rusų taikos“ ir okupantų kariuomenės palaikymu, taip pat išpuoliais prieš ukrainiečius.

Parengta pagal „Unian“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.