Londono meras pajuokavo galįs iškviesti Borisą Johnsoną į bokso ringą

Londono meras pajuokavo galįs stoti į kovą su Borisu Johnsonu, kai lankydamasis bokso sporto salėje buvo paragintas susikauti su buvusiu ministru pirmininku.

Londono meras pajuokavo galįs stoti į kovą su Borisu Johnsonu, kai lankydamasis bokso sporto salėje buvo paragintas susikauti su buvusiu ministru pirmininku.<br>Zuma Press/Scanpix nuotr.
Londono meras pajuokavo galįs stoti į kovą su Borisu Johnsonu, kai lankydamasis bokso sporto salėje buvo paragintas susikauti su buvusiu ministru pirmininku.<br>Zuma Press/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 6, 2023, 11:17 AM

Sadiqas Khanas buvo paprašytas mesti iššūkį pirmtakui merui, ketvirtadienį Ilforde, rytų Londone, susitikęs su jaunimu, dalyvaujančiu bendruomenės projekte „Boksas prieš nusikalstamumą“.

„Galėčiau“, – tarstelėjo S. Khanas, aidint juokui. „Jis buvo daug žadantis“, – pridūrė meras, turėdamas galvoje buvusį Londono merą ir buvusį Jungtinės Karalystės premjerą B. Johnsoną.

S. Khanas ir Londono policijos komisaras Markas Rowley lankėsi sporto salėje norėdami sužinoti, kaip treniruotės padeda rajono jauniems žmonėms. Projektas pradėtas 2013 m. siekiant suteikti alternatyvą pažeidžiamiems jaunuoliams, kad jie nebūtų įtraukti į nusikaltimus.

S. Khanas vadino projektą „įkvepiančiu“ ir papasakojo, kaip boksas padėjo „pakeisti“ jo ir brolio gyvenimą. „Kai buvau jaunas ir augau pietų Londone, mūsų rajono bokso klubas pakeitė mano ir brolio siekius, – sakė jis. – Treneriai nukreipė mus į konstruktyvią veiklą, boksas, kaip ir daugelis kitų sporto šakų, gali pakeisti žmonių gyvenimus ir gyvenimo būdą“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.