Maskvoje užsidegus viešbučiui žuvo 7 žmonės: važiuodamas į gaisro vietą į avariją pateko aukšto rango pareigūnas

Antradienį vakare Maskvos viešbutyje „MKM“ kilus gaisrui žuvo septyni žmonės ir buvo sužeisti dar 11. Rusijos agentūra „RIA Novosti“ skelbia, kad gaisro priežastis tikriausiai yra padegimas.

Antradienį vakare Maskvos viešbutyje „MKM“ kilus gaisrui žuvo septyni žmonės ir buvo sužeisti dar 11.<br>Stop kadras.
Antradienį vakare Maskvos viešbutyje „MKM“ kilus gaisrui žuvo septyni žmonės ir buvo sužeisti dar 11.<br>Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-02-22 11:37

Pranešama, kad iš užsiliepsnojusio pastato buvo evakuota 200 žmonių. Be to, pakeliui į gaisro vietą Maskvos nepaprastųjų situacijų ministerijos vadovas Jurijus Tkačenka ir jo vairuotojas pateko į avariją ir buvo paguldyti į ligoninę.

Liudininkų teigimu, vienas iš gyventojų koridoriuje pradėjo deginti savo daiktus, todėl manoma, kad gaisras buvusiame bendrabučio pastate galėjo kilti dėl tyčinio padegimo.

Namo, kuriame kilo gaisras, gyventoja agentūrai „TASS“ sakė, kad gaisrą tariamai sukėlęs vyras nuolat girtavo. „Jis geria dieną, geria naktį, jis visiems nedavė gyventi. Gal jam baltoji karštinė prasidėjo, kad apipylė daiktus degiu skysčiu“, – svarstė ji.

„Ligoninėje mirė moteris, o žuvusiųjų skaičius išaugo iki septynių“, – pranešė „RIA Novosti“ šaltinis gelbėjimo tarnybose. Tarp žuvusiųjų yra ir du vaikai.

Sužeistų žmonių skaičius, dabartiniais duomenimis, siekia 11. Pranešama, kad gaisras viešbučio pastate kilo antradienį 21 val. 20 min. Maskvos (20 val. 20 min. Lietuvos) laiku. Ugnis pirmiausia įsiplieskė šešiolikos aukštų pastato penktame aukšte.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.