Kinijoje per nelaimę kasykloje žuvo penki žmonės, dar beveik 50 dingo

Kinijoje per nelaimę anglių kasykloje žuvo penki žmonės, o dar 48 dingo, pranešė šios šalies valstybinis transliuotojas CCTV.

Turimais duomenimis, šioje kasykloje Vidinėje Mongolijoje įvyko griūtis. Apie incidentą iš pradžių pranešta trečiadienį.<br>Sipa/Scanpix nuotr.
Turimais duomenimis, šioje kasykloje Vidinėje Mongolijoje įvyko griūtis. Apie incidentą iš pradžių pranešta trečiadienį.<br>Sipa/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 23, 2023, 3:48 PM

Turimais duomenimis, šioje kasykloje Vidinėje Mongolijoje įvyko griūtis. Apie incidentą iš pradžių pranešta trečiadienį.

Į nelaimės vietą atskubėjo apie 900 gelbėtojų. Tačiau valstybinė naujienų agentūra „Xinhua“ pranešė, kad ten vėliau būta dar vienos didžiulės nuošliaužos, todėl gelbėjimo darbus buvo įmanoma atnaujinti tik ketvirtadienį.

Šalies prezidentas Xi Jinpingas trečiadienį ragino daryti viską, kad kasykloje dirbę žmonės būtų išgelbėti. Iki šiol sėkmingai ištraukti šeši asmenys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.