Galingas gaisras Rusijoje: liepsnoja svarbi regiono gamykla

Rusijos Sverdlovsko srities tyrimų ir gamybos komplekso teritorijoje kilo galingas gaisras, rašo UNIAN. Gaisras apėmė vieną iš plastiko gamyklos dirbtuvių.

Rusijos Sverdlovsko srities tyrimų ir gamybos komplekso teritorijoje kilo galingas gaisras.<br>Stop kadras.
Rusijos Sverdlovsko srities tyrimų ir gamybos komplekso teritorijoje kilo galingas gaisras.<br>Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 24, 2023, 11:40 AM, atnaujinta Mar 24, 2023, 11:41 AM

Pasak Rusijos žiniasklaidos, apie gaisrą Aramilo mieste tapo žinoma kovo 24-osios rytą. Remiantis liudininkų duomenimis, iki atvykstant gelbėtojams iš pastato savo jėgomis evakavosi 110 žmonių. 

„10.23 val. Aramilio miesto ugniagesiai gavo pranešimą apie gaisrą mokslo ir gamybos komplekso pastate. Gaisro plotas – 3 tūkstančiai kvadratinių metrų, – rašoma Rusijos Nepaprastųjų situacijų ministerijos pranešime.

Informacijos apie nukentėjusiuosius kol kas nėra. Gesinimą apsunkina liepsnos plitimo į sandėlį su degiu skysčiu grėsmė. Remiantis informacija pranešime, aikštelėje dirba 68 žmonės ir 22 vienetai gaisrinės technikos. 

Rusijoje didelio masto gaisrai vis dažniau kyla didelėse įmones. Kovo 5-ąją Maskvos „Moskoks“ dujų gamyklos teritorijoje nugriaudėjo galingas sprogimas , o kovo 18-ąją – netoli Maskvos esančios chemijos gamyklos teritorijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.