Ukrainos programišių pokštas: įsilaužė į rusų propagandisto sąskaitą ir visus pinigus išleido sekso žaislams

Ukrainos aktyvistai teigia įsilaužę į Rusijos kariuomenės savanorio, kuris Maskvos pajėgoms pirko dronus, internetinę sąskaitą ir pinigus išleido sekso žaislams.

 Ukrainos karys danguje ieško rusų dronų.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Ukrainos karys danguje ieško rusų dronų.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-04-06 21:57

Grupė „Kiber Sprotyv“ (liet. Kibernetinis pasipriešinimas) teigė, kad šį kartą nusitaikė į Michailo Luchino – prorusiško karinio tinklaraštininko Vladleno Tatarskio draugo, kuris sekmadienį žuvo per sprogimą Sankt Peterburgo kavinėje – „AliExpress“ paskyrą. M. Luchinas rinko pinigus dronams pirkti, kuriuos Rusijos okupantai galėtų naudoti Ukrainoje.

„Jis yra karo nusikaltėlis, savanoris, tinklaraštininkas, o dabar – dronų savininkas“, – sakoma įsilaužėlių pareiškime, kuriame jie paskelbė ekrano nuotraukas, kuriose užfiksuota, kaip jie naudojasi Luchino paskyra Kinijos valdomoje internetinėje parduotuvėje „AliExpress“. Ukrainiečiai teigė, kad naudodamiesi M. Luchino paskyra jie nusipirko sekso žaislų už 25 000 JAV dolerių  (apie 23 000 eurų).

Jie pridūrė, kad M. Luchinui dabar priklauso „unikali“ 25 000 JAV dolerių vertės „penių“ kolekcija, kurią jis „planuoja išleisti dronams Rusijos kariuomenei“.

„Dabar vietoj dronų jis turės siųsti sunkvežimius, pilnus vibratorių, straponų ir kitų labai vertingų daiktų Rusijos žmonėms“, – juokėsi programišiai.

M. Luchinas patvirtino, kad ukrainiečiai įsilaužė į jo elektroninį paštą ir „AliExpress“ paskyrą, tačiau teigė, kad jam pavyko atgauti didžiąją dalį išleistų pinigų – išskyrus 17 000 rublių (195 eurų) vertės sekso žaislų, kurie jau buvo pristatyti. Rusas taip pat sakė, kad jam „liūdna“, jog „nepakanka „Kalibr“ raketų, kad būtų galima smogti įsilaužėliams.

Atsakydami į tai, „Kiber Sprotyv“ pareiškė, kad M. Lučinas meluoja apie grąžintus pinigus. Vėliau M.Luchinas parašė antrą „Telegram“ žinutę, kurioje teigė, kad Rusijoje atidarys sekso prekių parduotuvę ir nusipirks dar daugiau dronų, nei planavo iš pradžių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.