Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Dar vienas makabriškas nusikaltimas: okupantai rusai Bachmute nupjovė ukrainiečių kariui galvą

Okupantai rusai Bachmute nupjovė galvą į nelaisvę paimtam ukrainiečių kariui ir dėl pramogos iškėlė ją ant metalinio smaigo, praneša pirmadienį UNIAN.

​Okupantai rusai Bachmute nupjovė galvą į nelaisvę paimtam ukrainiečių kariui ir dėl pramogos iškėlė ją ant metalinio smaigo, praneša pirmadienį UNIAN.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
​Okupantai rusai Bachmute nupjovė galvą į nelaisvę paimtam ukrainiečių kariui ir dėl pramogos iškėlė ją ant metalinio smaigo, praneša pirmadienį UNIAN.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-04-10 12:52, atnaujinta 2023-04-10 13:04

Rusų žiaurumu pasigyrė viena iš Z paskyrų Rusijos socialiniame tinkle „VKontakte“. Maža to, ten buvo įdėta nuotrauka, patvirtinanti šiurpų nusikaltimą.

Bachmutas. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kario palaikai“, – parašė posto autorius, pridėdamas galvos ant metalinio smaigo nuotrauką.

Rusijos internautams pasidomėjus, kur įrodymai, kad tai ne ruso ar taikaus Bachmuto gyventojo galva, posto autorius atsakė, kad asmeniškai pažįsta nuotraukos autorių, o ši kaukolė esą turi savo „istoriją“.

„Tarasas užmigo ir nebenubudo“, – ciniškai pareiškė jis.

UNIAN primena, kad okupantai rusai sistemingai žudo į nelaisvę paimtus ukrainiečius ir tuo giriasi socialiniuose tinkluose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.