Savaitgalį Čikagą siaubę paaugliai žiauriai sumušė pro šalį ėjusią porą: „Jie sakė, kad ketina mus nužudyti“

Po savaitgalį Čikagos miestą siaubusio paauglių sukilimo atsiranda vis daugiau istorijų iš nukentėjusiųjų. ​Viena pora papasakojo, kad juos atsitiktinai užpuolė minia jaunų žmonių, jiems vaikščiojant miesto centre, kuris netikėtai virto smurtinio protrūkio vieta.

Po savaitgalį Čikagos miestą siaubusio paauglių sukilimo atsiranda vis daugiau istorijų iš nukentėjusiųjų. ​Viena pora pasakojo, kad juos atsitiktinai užpuolė minia paauglių, kai jie vaikščiojo miesto centre, kuris savaitgalį virto smurtinio protrūkio vieta.<br>AP/Scanpix nuotr.
Po savaitgalį Čikagos miestą siaubusio paauglių sukilimo atsiranda vis daugiau istorijų iš nukentėjusiųjų. ​Viena pora pasakojo, kad juos atsitiktinai užpuolė minia paauglių, kai jie vaikščiojo miesto centre, kuris savaitgalį virto smurtinio protrūkio vieta.<br>AP/Scanpix nuotr.
Sumaištis Čikagoje.<br>Stop kadrai, lrytas.lt koliažas.
Sumaištis Čikagoje.<br>Stop kadrai, lrytas.lt koliažas.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 19, 2023, 3:29 PM, atnaujinta Apr 19, 2023, 3:34 PM

Ashley ir DJ antradienį „America Reports“ pasakojo, kad šeštadienio vakarą jie ieškojo vietos pavalgyti, kai atsidūrė tarp didelės minios žmonių. Žmonės minioje stumdė porą, o kai DJ jiems pasipriešino, pratrūko muštynės.

Nukentėjusioji guodėsi, jog ją asptumdžius miniai paauglių, ši pasiskundė savo vaikinui. Pastarasis, norėdamas ją apginti, paprašė minios nesistumdyti ir pasiteiravo, kuris taip pasielgė. Vos tik jis tai pasakė, paaugliai pasiuto.

"Jie sakė, kad ketina mus nužudyti“, - žiaurų januolių elgesį prisiminė mergina.

Minia pargriovė Ashley ant žemės ir tuoj pat puolė mušti DJ. Jie apiplėšė porą, pavogė batus, telefonus, akinius, „Apple“ laikrodį ir kepurę. Užpuolimo vaizdo įrašas per smurtinį paauglių „miesto perėmimą“ tapo pasklido internete.

„Visi puolė prie jo, ir jis atsidūrė viduryje gatvės, – pasakojo Ashley. – Jie šokinėjo ant jo viduryje gatvės. Buvo labai baisu.“

DJ, kuris po incidento patyrė veido, peties ir nugaros sužalojimus, „Fox News“ pasakojo, kad užpuolimas buvo visiškai atsitiktinis.

„Tai buvo labai atsitiktinis įvykis, nes mes tik ką buvome išėję iš „Nordstrom“ (drabužių parduotuvės) ir ieškojome, kur pavalgyti, ir pamatėme tą grupę, o jie tiesiog manė, kad yra kieti, ir nesitraukė iš kelio, tiesiog buvo kvaili, jauni ir buki, bandydami įrodyti savo teisumą dėl nieko. Taip ir nutiko“, – pasakojo DJ.

Ashley sakė, kad matė, kaip policija pravažiavo pro juos, kai ji kėlėsi nuo žemės po užpuolimo.

„Jiems kone reikėjo išvengti susidūrimo (su paauglių minia), kad mus aplenktų, bet jie tiesiog pravažiavo pro incidentą viduryje gatvės“, – sakė ji.

Laimei, atsitiktinė praeivė Lenora kartu su vyru pastebėjo sužeistą porą, juos pakėlė ir nuvežė į ligoninę.

„Telaimina ją Dievas, – sakė Ashley. – Ji davė mums batus, parvežė mus namo, nuvežė į ligoninę. Esu labai dėkinga. Nežinau, kur būtume buvę be jos.“

Parengta pagal „Fox News“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.