J. Bidenas savo rinkimų kampanijos vadove paskyrė Baltųjų rūmų patarėją

JAV prezidentas Joe Bidenas savo patarėją Julie Chavez Rodriguez paskyrė rinkimų kampanijos vadove. Ji „patikima ir ilgametė“ demokratų rėmėja, antradienį pranešė J. Bideno 2024 m. prezidento rinkimų kampanijos štabas.

​JAV prezidentas Joe Bidenas.<br>Cover Images/Scanpix nuotr.
​JAV prezidentas Joe Bidenas.<br>Cover Images/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-04-25 17:59

45-erių J. Ch. Rodriguez iki šiol Baltuosiuose rūmuose dirbo bendradarbiavimo tarp federalinės valdžios ir valstijų valdžios skyriaus direktore. Eidama šias pareigas, ji bendravo su gubernatoriais, merais ir vietos valdžios pareigūnais visoje šalyje.

Lotynų amerikietė jau dirbo J. Bideno rinkimų kampanijos štabe prieš 2020 m. prezidento rinkimus. Ji yra ilgametė moterų ir darbuotojų teisių gynėja bei aktyviai kovoja už lotynų amerikiečių teises, sakoma toliau pranešime.

J. Bidenas prieš tai paskelbė, kad kitais metais vyksiančiuose rinkimuose sieks antrosios kadencijos. Demokratas 2020 m. rinkimuose įveikė tuometinį prezidentą respublikoną Donaldą Trumpą. J. Bidenas pareigas eina nuo 2021 m. sausio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.