Meksikoje rasti 45 plastikiniai maišai su žmonių kūnų dalimis

Ieškodami septynių dingusių vieno skambučių centro darbuotojų, pareigūnai Meksikoje aptiko 45 plastikinius maišus su žmonių kūnų dalimis. Kol kas nėra aišku, ar tai tikrai dingusieji, feisbuke pranešė Chalisko valstijos prokuratūra. Esą rasta ir moterų, ir vyrų kūnų dalių. Kiek žmonių jos priklausė, dar bus tiriama.

Meksikoje rasti 45 plastikiniai maišai su žmonių kūnų dalimis. .<br>AFP/Scanpix nuotr.
Meksikoje rasti 45 plastikiniai maišai su žmonių kūnų dalimis. .<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 1, 2023, 2:02 PM

Pirmasis plastikinis maišas buvo rastas jau antradienį 40 metrų gylio šlaite į šiaurę nuo Gvadalacharos miesto. Kadangi teritorija sunkiai pasiekiama, paieškų darbai bus tęsiami toliau.

Nuo praėjusios savaitės ieškoma dviejų moterų ir penkių vyrų, dirbusių skambučių centre Zaponane, Gvadalacharos kaimyniniame mieste. Kodėl jie dingo, iki šiol neaišku.

Meksiką daug metų drebina smurtas. Daug narkotikų kartelių ir kitų nusikalstamų grupuočių kovoja dėl įtakos zonų, kontrabandos maršrutų ir pinigų „už apsaugą“. Neretai jos palaiko ryšius su korumpuotais politikais ir saugumo pajėgomis. Pernai 126 mln. gyventojų turinčioje Lotynų Amerikos šalyje registruota beveik 32 000 nužudymų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.