Popiežius po išvaržos operacijos prabudo ir jau juokauja

Ketvirtadienį Vatikanas pranešė, kad 86 metų popiežius Pranciškus po tris valandas trukusios išvaržos operacijos pirmąją naktį ligoninėje jautėsi gerai.

​Ketvirtadienį Vatikanas pranešė, kad 86 metų popiežius Pranciškus po tris valandas trukusios išvaržos operacijos pirmąją naktį ligoninėje jautėsi gerai.<br>AP/Scanpix nuotr.
​Ketvirtadienį Vatikanas pranešė, kad 86 metų popiežius Pranciškus po tris valandas trukusios išvaržos operacijos pirmąją naktį ligoninėje jautėsi gerai.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 8, 2023, 11:00 AM

„Naktis praėjo gerai“, – sakoma trumpame spaudos tarnybos pranešime ir priduriama, kad daugiau informacijos bus pateikta vėliau.

Pranešta, kad iš Argentinos kilęs pontifikas trečiadienį prabudo po operacijos Gemelli ligoninėje ir juokavo su gydytojais.

Vatikano teigimu, popiežius praleis ligoninėje „kelias dienas“. Jį operavęs gydytojas Sergio Alfieri sakė, kad atsigauti po tokios operacijos paprastai reikia likti ligoninėje nuo penkių iki septynių dienų, tačiau popiežiaus amžius ir liga kovo mėnesį, kai jis buvo paguldytas į ligoninę dėl kvėpavimo takų infekcijos, gali turėti įtakos jo atsigavimo laikui.

Visos popiežiaus audiencijos atšauktos iki birželio 18 d., kad pontifikas turėtų laiko pasveikti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.