Okupuotame Kryme susprogo kolaboranto automobilis

Rusijos okupuoto Krymo sostinėje Simferopolyje sprogo automobilis su Maskvos paskirtu „Zaporožės srities vicepremjero padėjėju“ Vladimiru Epifanovu, praneša naujienų agentūra „UNIAN“.

Rusijos okupuoto Krymo sostinėje Simferopolyje sprogo automobilis su Maskvos paskirtu „Zaporožės srities vicepremjero padėjėju“ Vladimiru Epifanovu.<br>„Telegram“ nuotr., lrytas.lt koliažas.
Rusijos okupuoto Krymo sostinėje Simferopolyje sprogo automobilis su Maskvos paskirtu „Zaporožės srities vicepremjero padėjėju“ Vladimiru Epifanovu.<br>„Telegram“ nuotr., lrytas.lt koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-06-19 12:56, atnaujinta 2023-06-19 12:58

Pasak Rusijos „Telegram“ kanalo „Baza“, prorusiškas pareigūnas, taip pat jo sekretorius ir asmens sargybinis patyrė sunkių nudegimų.

Pažymima, kad viskas įvyko 4 val. Evpatorijos greitkelyje. V.Epifanovas važiavo automobiliu „Toyota Land Cruiser“, kai staiga sprogo automobilyje įmontuotas dujų balionas.

Teigiama, kad po sprogimo V.Epifanovas nebepajėgė suvaldyti automobilio ir sustojo tik atsitrenkęs į kliūtį. Be V.Epifanovo, automobilyje buvo dar du žmonės: jo sekretorius ir apsaugos darbuotojas. Visi trys vyrai dėl sprogimo patyrė galvos ir kūno nudegimų, todėl po avarijos jie buvo paguldyti į ligoninę.

Sprogimo priežastis šiuo metu nežinoma. Teigiama, kad dieną prieš tai dujų balionas buvo tikrinamas Simferopolio degalinėje.

Rusijos „Telegram“ kanalas „Maš“ praneša, kad visi automobilyje buvę asmenys buvo paguldyti į ligoninę su 2–3 laipsnių nudegimais.

Kas yra V.Epifanovas?

V.Epifanovas vadinamas „Zaporožės srities vicepremjero padėjėju“ kartu yra „Vieningosios Rusijos“ kandidatas į Dūmos deputatus.

Žinoma, kad V.Epifanovo viršininkas yra buvęs Krymo vicepremjeras Andrejus Kozenka.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.