Smūgis interneto veikėjui A. Tate'ui: Rumunijos prokurorai pateikė kaltinimus dėl prekybos žmonėmis

​Rumunijos prokurorai į teismą pasiuntė prieštaringai vertinamą socialinių tinklų veikėją 36-erių Andrew Tate'ą ir jo brolį 34-erių Tristaną bei dar du įtariamuosius dėl kaltinimų prekyba žmonėmis, išžaginimu ir nusikalstamos grupuotės, skirtos seksualiai išnaudoti moteris, sudarymu, rašo „The Guardian“. 

Andrew Tate'as (dešinėje) ir jo brolis Tristanas (kairėje). <br>AP/Scanpix nuotr.
Andrew Tate'as (dešinėje) ir jo brolis Tristanas (kairėje). <br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 20, 2023, 3:41 PM

Britų ir amerikiečių kilmės buvusiam kikboksininkui, turinčiam milijonus sekėjų internete, jo jaunesniajam broliui ir dviem įtariamosioms rumunėms paskirtas namų areštas, kol bus pradėtas baudžiamasis tyrimas dėl įtariamos prievartos prieš septynias moteris. Grupė neigia visus kaltinimus.

Prokurorai teigė, kad broliai verbavo savo aukas viliodami jas ir melagingai teigdami, kad nori užmegzti santykius arba susituokti.

Nuo praėjusių metų gruodžio 29 d. iki kovo 31 d. ketveriukė buvo laikoma policijos areštinėje, kol Bukarešto teismas nusprendė jiems skirti namų areštą.

Andrew Tate'as taip pat buvo apkaltintas vienos iš aukų išžaginimu, o Tristanas – kitų asmenų kurstymu smurtauti.

Teismo procesas prasidės ne iš karto. Pagal Rumunijos įstatymus byla siunčiama į parengiamąją teismo kolegiją, kur teisėjas per 60 dienų turi patikrinti bylos medžiagą, kad įsitikintų teisėtumu.

Broliai Tate'ai, buvę kikboksininkai, turintys JAV ir Didžiosios Britanijos pilietybes bei milijonus sekėjų socialiniuose tinkluose, yra aukščiausio rango įtariamieji, kurie Rumunijoje siunčiami į teismą dėl prekybos žmonėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: iniciatyvos „4 milijonų Lietuva“ pristatymas