R. Kadyrovo sūnus pakurstė gandus apie prastėjančią tėvo sveikatą

Socialiniuose tinkluose pasirodė informacija, kad Čečėnijos lyderiu pasiskelbęs Ramzanas Kadyrovas gali turėti rimtų problemų su inkstais, rašo UNIAN. Pastarosiomis dienomis R. Kadyrovas nesirodė viešumoje, o tai sukėlė karštas diskusijas internete apie tai, kad jam tikriausiai liko nedaug laiko gyventi.

R. Kadyrovas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
R. Kadyrovas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 2, 2023, 4:48 PM, atnaujinta Jul 2, 2023, 5:01 PM

Apie R. Kadyrovo ligą užsiminė jo sūnus. Vienas iš čečėnų opozicionierių taip pat įsitikinęs, kad Čečėnijos lyderio sveikatos būkle yra prasta.

Kremliaus režimo priešininkas ir nepriklausomos Ičkerijos šalininkas Tumso Abdurachmanovas neabejoja, kad čečėnų lyderis netrukus atsidurs kitame pasaulyje.

R. Kadyrovo sūnus Adamas Kadyrovas liepos 2 dieną socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbė nuotrauką su tėvu ir paprašė aukštesniųjų jėgų jį apsaugoti.

„Tegul Visagalis tave saugo, brangus Ramzanai Achmatovičiau“, – rašė jis.

UNIAN primena, kad Vokietijos laikraštis „Bild“ dar kovo mėnesį teigė, jog R. Kadyrovas turi rimtų sveikatos problemų. Dėl to jis praleido vasario 21 d. Rusijos prezidento Vladimiro Putino kreipimąsi į Federalinį Susirinkimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.