J. Prigožinas pirmą kartą po išvykimo į Baltarusiją įrašė kreipimąsi: pažadėjo naujas pergales

„Wagner“ įkūrėjas Jevgenijus Prigožinas pirmą kartą po maišto Rusijoje viešai paskelbė naują garso pranešimą. Garso įrašą paskelbė „Wagner“ artimas „Telegram“ kanalas „Grey Zone“.

Karas Ukrainoje. J. Prigožinas.<br>Zuma Press/Scanpix nuotr.
Karas Ukrainoje. J. Prigožinas.<br>Zuma Press/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 3, 2023, 7:01 PM, atnaujinta Jul 3, 2023, 7:07 PM

„Šiandien mums labiau nei bet kada reikia jūsų paramos. Ačiū jums už ją. Noriu, kad suprastumėte, jog mūsų „teisingumo maršas“ buvo skirtas kovai su išdavikais ir mūsų visuomenės mobilizavimui.

Ir manau, kad mums daug kas pavyko. Esu tikras, kad artimiausiu metu fronte išvysite kitas mūsų pergales. Ačiū jums, vaikinai!“ – sakė jis balso žinutėje.

J.Prigožinas neatskleidė daugiau detalių apie savo buvimo vietą. Jis taip pat ignoravo temą apie savo privačios karinės kompanijos ateitį. Po maišto „Wagner“ įkūrėjas pateikė tik vieną pareiškimą – birželio 26 dieną. Tą dieną jo spaudos tarnyba paskelbė 11 minučių trukmės įrašą, kuriame jis išdėstė savo versiją apie tai, kas nutiko sukilimo metu. 

Naujai paskelbto garso įrašo autentiškumas nėra patvirtintas, tačiau balsas panašus į J. Prigožino. Jo spaudos tarnyba šiandien nepasidalino jokiais naujais įrašais. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.