Policija: Jungtinėje Karalystėje automobiliui atsitrenkus į mokyklą žuvo vienas vaikas

Pietvakarių Londone automobiliui atsitrenkus į pradinės mokyklos pastatą žuvo mergaitė, ketvirtadienį pranešė policija. Prieš tai ji paskelbė, kad buvo sužeisti devyni žmonės, įskaitant septynis vaikus.

​Pietvakarių Londone automobiliui atsitrenkus į pradinės mokyklos pastatą žuvo mergaitė, ketvirtadienį pranešė policija.<br>AFP/Scanpix nuotr.
​Pietvakarių Londone automobiliui atsitrenkus į pradinės mokyklos pastatą žuvo mergaitė, ketvirtadienį pranešė policija.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 6, 2023, 5:22 PM

„Dabar galime patvirtinti, kad, deja, vaikas žuvo per incidentą, kai automobilis atsitrenkė į mokyklos pastatą Vimbldone“, – sakoma policijos pranešime ir priduriama, kad areštuota 40 metų moteris, įtariama sukėlusi mirtį dėl pavojingo vairavimo.

Policija teigė nelaikanti incidento privačioje mergaičių pradinėje mokykloje Vimbldone terorizmu.

Iš oro nufilmuotame vaizdo įraše buvo matyti kampu į mokyklos, esančios netoli nuo Vimbldono teniso turnyro vietos, modernų pastatą įsirėžęs automobilis „Land Rover“. Jis buvo žole apsodintoje vietoje šalia, kaip atrodė, spalvotų žaidimų kilimėlių ir stalo.

Į įvykio vietą buvo iškviesta policija, greitoji pagalba ir ugniagesiai. Pradinėje mokykloje mokėsi mergaitės nuo ketverių iki 11 metų. Ketvirtadienis buvo paskutinė ketverių–aštuonerių metų vaikų mokslo metų diena, rašoma mokyklos svetainėje. Pranešta, kad dėl incidento vyksta tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.