Vakarų Ukrainoje įgriuvo tiltas su juo važiavusiais automobiliais – pranešama apie sužeistuosius

Ukrainos vakarinėje Užkarpatės srityje sugriuvo tiltas per Teresvos upę su juo važiavusiais automobiliais. Per buvo apgadinti automobiliai ir nukentėjo žmonės, pranešė naujienų agentūra UNIAN, remdamasi žurnalistu Vitalijumi Glagola.

Ukrainos vakarinėje Užkarpatės srityje sugriuvo tiltas per Teresvos upę su juo važiavusiais automobiliais.<br>V. Glagolos/„Telegram“ nuotr., lrytas.lt koliažas.
Ukrainos vakarinėje Užkarpatės srityje sugriuvo tiltas per Teresvos upę su juo važiavusiais automobiliais.<br>V. Glagolos/„Telegram“ nuotr., lrytas.lt koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 25, 2023, 8:26 AM

Pasak žurnalisto, incidentas įvyko kelyje H-09 Bedevliansko vieningos teritorinės bendruomenės teritorijoje.

„Ten, judant automobiliams, sugriuvo tilto dalis kartu su sunkvežimiu ir lengvuoju automobiliu. Žmonės buvo sužeisti“, – sakoma jo pranešime.

Pirminiais duomenimis, apgadinti du automobiliai: lengvasis automobilis „Škoda“ lenkiškais numeriais ir sunkvežimis. Automobilyje buvo 5 žmonės.

„Vienos moters būklė sunki. Iš viso buvo sužeisti trys žmonės. Dar vienas keleivis buvo sužeistas nesunkiai. Sunkvežimio vairuotojas nenukentėjo“, – rašė V.Glagola.

Žurnalistas taip pat paskelbė nuotraukas iš įvykio vietos, kuriose matyti, kad tilto tarpatramis visiškai sugriautas. Įvykio vietoje dirbo gelbėtojai, gydytojai ir policija.

Užkarpatės karinė administracija mano, kad tiltas sugriuvo dėl sunkvežimio. „Per tiltą važiavo sunkvežimis, kuris gerokai viršijo leistinas apkrovos normas“, – sakoma jos pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.