Garsaus ispanų aktoriaus sūnus nužudė ir į gabalus sukapojo vyrą: dalis išmėtė skirtingose vietose

Žinomo ispanų aktoriaus Rodolfo Sancho Aguirre sūnus Danielis Sancho Bronchalo apkaltintas žmogžudyste – Tailande nužudė ir sukapojo žmogų, praneša BBC.

Tailande už žmogžudystę sulaikytas D. Sancho.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Tailande už žmogžudystę sulaikytas D. Sancho.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 9, 2023, 8:40 AM, atnaujinta Aug 9, 2023, 10:26 AM

29 metų D.Sancho pirmadienį Tailando teisme pripažino savo kaltę dėl 44 metų Edwino Arrietos Arteagos nužudymo.

Praėjusią savaitę policija pietinėje Ko Pha Ngano saloje esančiame sąvartyne aptiko E.Arrietos kūno dalių.

D.Sancho Ispanijos naujienų agentūrai EFE sakė, kad jis buvo E.Arrietos, kuris buvo dėl jo „pamišęs“, įkaitas.

Praėjusį ketvirtadienį „YouTube“ platformoje garsus virtuvės šefas nuvyko į Ko Pha Ngano policijos nuovadą ir pranešė, kad Kolumbijos chirurgas E.Arrieta dingo, pranešė vietos žiniasklaida. Ko Pha Nganas yra populiari paplūdimių vieta, garsėjanti audringais „pilnaties“ vakarėliais.

Tą rytą šiukšlių rinkėjams aptikus žmogaus palaikus, pranešimą policijai pateikė ir pats D.Sancho. Kitą dieną toje pačioje vietoje buvo aptikta dar daugiau kūno dalių.

Atlikusi DNR tyrimus, policija nustatė, kad palaikai yra E.Arrietos. Penktadienį apklaustas dar kartą, D.Sancho prisipažino jį nužudęs.

Sekmadienį jis nuvedė policiją į septynias vietas, kur, kaip įtariama, plastikiniuose maišuose išmetė išdarkytą aukos kūną.

Vietos žiniasklaida pranešė, kad tyrimas parodė, jog praėjusį antradienį D.Sancho, be kitų daiktų, nusipirko peilį, gumines pirštines ir valymo priemonės butelį, todėl policija padarė išvadą, kad jis planavo nužudyti D.Arrietą.

D.Sancho kilęs iš gerai žinomos ispanų aktorių dinastijos. Jo motina yra aktorė Silvia Bronchalo, o senelis – miręs aktorius Felixas Angelis Sancho Gracia.

Sancho šeima sekmadienį išplatino pareiškimą, kuriame prašoma „didžiausios pagarbos tiek pačiam Danieliui Sancho, tiek visai šeimai šiomis subtiliomis didžiausios sumaišties akimirkomis“.

Šiuo metu jis laikomas kalėjime Koh Samui saloje, policijai tęsiant tyrimą dėl žmogžudystės, kuri, kaip įtariama, buvo iš anksto apgalvota, ir buvo atsisakyta paleisti jį už užstatą.

Tuo tarpu policija ir toliau tęsia likusių E.Arrietos palaikų paieškas.

Parengta pagal BBC inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.