Per gaisrus Sicilijoje žuvo du žmonės, iš viešbučio evakuoti turistai

Per miškų gaisrus Sicilijos šiaurėje naktį žuvo du žmonės, iš viešbučio evakuoti 700 turistų, pranešė pareigūnai ir Italijos žiniasklaida.

Gaisras Sicilijoje.<br>AP/Scanpix nuotr.
Gaisras Sicilijoje.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-09-23 13:51

42 metų moteris žuvo mėgindama išgelbėti savo arklius Čefalu mieste į rytus nuo Palermo, vėlų penktadienio vakarą pranešė vietos civilinės saugos agentūra. Ji buvo su savo tėvu ir broliais, bet manoma, kad dėl karščio ir dūmų prarado orientaciją ir nuslydo į daubą, rašoma pranešime.

68 metų vyras taip pat mirė pabėgęs iš savo degančio namo netoli Balestratės, į vakarus nuo Palermo, šeštadienį pranešė naujienų agentūra ANSA.

Ugniai artėjant maždaug 700 svečių iš viešbučio „Costa Verde“ netoli Čefalu vėlai penktadienį buvo evakuoti į vietos sporto salę, bet apie 2 val. pavojui praėjus grįžo, pranešė ANSA.

Ugniagesiai pranešė naktį turėję daug darbo visoje Sicilijos šiaurinėje dalyje, nors vėliau šeštadienį tikimasi palengvėjimo, nes žada lyti kelias dienas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.