Izraelio pajėgos per reidą Vakarų Krante nukovė du palestiniečius

Izraelio pajėgos sekmadienį auštant per reidą Vakarų Krante nušovė du palestiniečius. Tai pranešė Palestinos sveikatos apsaugos ministerija, Izraelio armijai patvirtinus, kad okupuotoje teritorijoje buvo imtasi „kovos su terorizmu“ veiksmų.

Izraelio pajėgos per reidą Vakarų Krante nukovė du palestiniečius.<br>EPA-ELTA nuotr.
Izraelio pajėgos per reidą Vakarų Krante nukovė du palestiniečius.<br>EPA-ELTA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 24, 2023, 10:47 AM

Tulkarmo mieste „du palestiniečiai žuvo, izraeliečių kulkoms pataikius jiems į galvą“, sakė ministerijos atstovas, o Izraelio armija informavo, kad per susirėmimus Nur Šamso pabėgėlių stovykloje netoli miesto vienas kariškis patyrė „vidutinio sunkumo sužeidimą“.

Palestinos sveikatos apsaugos ministerija nustatė, kad žuvusieji yra 22 metų Osaidas Abu Ali ir 32 metų Abd al-Rahmanas Abu Daghashas.

Nur Šamso stovykloje esančiame pastate Izraelio kariškiai likvidavo „operatyvinį valdymo centrą“ ir aptiko daug sprogstamųjų įtaisų, sakoma armijos pranešime.

„Operacijos metu įtariamieji paleido ugnį ir mėtė sprogstamuosius įtaisus į Izraelio pajėgas, kurios atsakė ugnimi“, – pranešė armijos atstovai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.