Žiniasklaida: V. Putino draugo G. Schroderio vakarėlis baigėsi policijos iškvietimu

Vakarėlis, kurį buvęs Vokietijos kancleris Gerhardas Schroderis surengė viename iš ištaigingų Hamburgo restoranų, baigėsi policijos iškvietimu dėl vieno svečio elgesio. Tai antradienį pranešė portalas „eurointegration“, remdamasis leidiniu „Bild“.

Buvęs Vokietijos kancleris Gerhardas Schroderis.<br>AP/Scanpix nuotr.
Buvęs Vokietijos kancleris Gerhardas Schroderis.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 17, 2023, 4:50 PM

Gautomis žiniomis, G. Schroderis iš anksto susitarė su svečiais, kad sumokės tik už maistą iš valgiaraščio. Tie, kurie užsisakė daugiau, už tai turėjo susimokėti patys.

Vienas iš buvusio Vokietijos kanclerio svečių užsisakė gėrimų už 6 117 eurų, o paskui atsisakė apmokėti sąskaitą. Restorano darbuotojai teigia tučtuojau apie įvykį pranešę policijai. Kai pareigūnai atvyko Į restoraną, svečio ten jau nebuvo. Pasak restorano personalo, incidentų su juo buvo nutikę ir anksčiau. G. Schroderio svečias – verslininkas iš Irano – įtariamas sukčiavimu.

Draugyste su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu pagarsėjęs G. Schroderis neseniai skundėsi, kad buvę kolegos nepasveikino jo su gimimo diena.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.