Tretieji respublikonų kandidatų į prezidentus TV debatai vėl vyks be D. Trumpo

Likus dviem mėnesiams iki respublikonų pirminių rinkimų pradžios, buvęs JAV prezidentas Donaldas Trumpas nedalyvaus ir trečiuosiuose savo partijos kandidatų į prezidentus TV debatuose. Užuot trečiadienio vakarą Majamyje Floridos valstijoje diskutavęs su savo konkurentais partijoje, D. Trumpas ketina dalyvauti rinkimų kampanijos renginyje už 20 km į šiaurę esančioje Hajalijoje.

D. Trumpas.<br>EPA-ELTA nuotr.
D. Trumpas.<br>EPA-ELTA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 8, 2023, 10:17 PM

Respublikonų partija pranešė, kad TV debatuose dalyvaus penki kandidatai: Floridos gubernatorius Ronas DeSantis, Pietų Karolinos senatorius Timas Scottas, buvusi JAV ambasadorė JT Nikki Haley, verslininkas Vivekas Ramaswamy‘is bei buvęs Naujojo Džersio gubernatorius Chrisas Christie‘is. Buvęs viceprezidentas Mike‘as Pence‘as spalio pabaigoje atšaukė savo kandidatavimą.

Kas taps respublikonų kandidatu į prezidentus, paaiškės po vadinamųjų pirminių rinkimų. Pirmasis balsavimas sausio 15 d. vyks Ajovoje. Apklausose D. Trumpas šiuo metu didele persvara lenkia visus kitus savo partijos kandidatus. Jis nedalyvavo ir ankstesniuose TV debatuose su partijos kolegomis, argumentuodamas, kad dėl apklausų rodiklių jam nėra reikalo dalyvauti diskusijose.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.