Maskvoje – didelio masto gaisras: liudininkai pranešė apie sprogimą gamykloje

Vėlyvą sekmadienio vakarą Maskvoje esančioje specializuotų automobilių gamykloje kilo didelio masto gaisras. Jo plotas siekė 10 tūkst. kvadratinių metrų, rašo UNIAN. 

Gaisras Maskvos gamykloje.<br>Stop kadras.
Gaisras Maskvos gamykloje.<br>Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 4, 2023, 8:40 AM, atnaujinta Dec 4, 2023, 9:15 AM

Gaisras sparčiai išplito, jo likviduoti vyko apie 35 ugniagesių komandos. Rusijos propagandinė žiniasklaida rašė, kad gelbėtojai gaisrui suteikė didesnį sudėtingumo laipsnį.

Pažymima, kad gamykloje laikytos paletės, padangos ir kartonas. Liudininkai girdėjo sprogimus pastato viduje, taip pat prie pastato įgriuvo dalis stogo.

Nuo karo Ukrainoje pradžios gaisrai ir avarinės situacijos Rusijos teritorijoje yra dažni. Šeštadienį Rusijos žiniasklaida pranešė apie didelio masto gaisrą automobilių turguje Naberežnyje Čelnuose. Naujausiais duomenimis, gaisras apėmė apie 7 000 kvadratinių metrų plotą.

Lapkričio pabaigoje gaisras kilo Čeliabinsko traktorių gamykloje, liudininkai pranešė girdėję sprogimo garsą. Vietiniai „Telegram“ kanalai pranešė, kad gaisras galėjo kilti dėl trumpojo jungimo.

Tą patį mėnesį Rostovo srityje užsidegė Rusijos gamyklos „Atommaš“ inžinerinis centras. Apskaičiuota, kad gaisro plotas siekė 150 kvadratinių metrų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.