Apklausa: D. Tusko ministrų kabinetas yra geresnis už M. Morawieckio, mano daugiau nei 40 proc. apklaustųjų

Lenkijoje atlikta apklausa parodė, kad daugiau nei 40 proc. apklaustųjų mano, jog naujojo šalies premjero Donaldo Tusko ministrų kabinetas yra geresnis už Mateuszo Morawieckio. 25 proc. respondentų teigė, kad Donaldo Tusko vyriausybė bus blogesnė už vadovautą jo pirmtako, rodo sekmadienį paskelbti rp.pl užsakymu atliktos „SW Research“ apklausos rezultatai.

D. Tuskas.<br>EPA-ELTA nuotr.
D. Tuskas.<br>EPA-ELTA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 17, 2023, 10:08 PM

Buvusį Lenkijos ministrą pirmininką ir opozicijos lyderį D. Tuską gruodžio 11 d. premjeru išrinko žemieji parlamento rūmai, Seimas. Trečiadienį prezidentas Andrzejus Duda prisaikdino D. Tuską ir jo kabinetą.

Daugiau nei 15 proc. respondentų teigė, kad D. Tusko vyriausybė bus tokia pati, kaip ir M. Morawieckio vadovautas ministrų kabinetas, o 17,4 proc. neturėjo nuomonės šiuo klausimu.

Rinkos tyrimus atliekanti įmonė „SW Research“ apklausą atliko gruodžio 12 ir 13 dienomis, apklaususi 800 suaugusių jos internetinio puslapio naudotojų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.