Meksikoje ginkluoti vyrai per vakarėlį nužudė šešis žmones

Ginkluoti vyrai penktadienį per vakarėlį Meksikos šiaurės vakaruose nužudė šešis žmones, tarp jų – spėjamą nusikaltėlį, kuris, kaip manoma, ir buvo atakos taikinys, pranešė pareigūnai.

Meksika.<br>123rf.com asociatyvi nuotr.
Meksika.<br>123rf.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 30, 2023, 10:53 AM

„Preliminariais duomenimis, tai buvo tiesioginis išpuolis prieš nusikalstamos grupuotės vadeivą, kurio atžvilgiu išduoti arešto orderiai dėl pasikėsinimų nužudyti, neteisėto laisvės atėmimo ir nusikalstamo susivienijimo organizavimo“, – informavo Sonoros valstijos prokuratūra.

Pranešama, kad „neidentifikuotas taikinys“ žuvo kartu su dar penkiais žmonėmis, o 26 žmonės buvo sužeisti ankstų rytą per išpuolį Kachemės municipalitete.

Prokurorai sakė negalintys patvirtinti pranešimų, kad susirinkusieji šventė vieno iš jų 15-ąjį gimtadienį.

Kartelių smogikai jau seniai taikosi į žmonių susibūrimus Meksikoje, kur, įsisukus su narkotikais susijusio smurto spiralei, nuo 2006 metų buvo nužudyta daugiau kaip 420 tūkst. žmonių.

Gruodžio 17 d. centrinėje šalies dalyje esančioje Gvanachuato valstijoje ginkluoti vyrai paleido ugnį į jaunų meksikiečių surengto kalėdinio vakarėlio dalyvius. Žuvo 11 žmonių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.