Rusijoje trūkus karšto vandens vamzdžiui, nuplikyti mažiausiai 12 žmonių

Mažiausiai 12 žmonių nukentėjo, kai Rusijos vakaruose esančiame speigų kaustomame Nižny Novgorodo mieste sprogo karšto vandens magistralės vamzdis, nudegindamas praeivius, antradienį pranešė vietos žiniasklaida.

 Rusija.<br> EPA-ELTA nuotr.
 Rusija.<br> EPA-ELTA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 16, 2024, 8:12 PM, atnaujinta Jan 16, 2024, 8:13 PM

Remiantis sveikatos priežiūros institucijų duomenimis, regiono internetiniame portale „NN.ru“ pranešta, kad nukentėjusieji buvo nuplikyti.

Tarp nukentėjusiųjų – du vaikai. Apsnigto miesto centro nuotraukose buvo matyti garų debesys ir gatvėje telkšančios didelės balos vandens.

Šią žiemą dėl daugybės techninių nesklandumų Rusijoje be šildymo jau liko dešimtys tūkstančių žmonių.

Visos šalies dėmesio sulaukė įvykis, nutikęs Maskvos Podolsko priemiestyje, kur netrukus po naujųjų metu sprogo vamzdžiai ir be šildymo keletui dienų liko dešimtys tūkstančių žmonių.

Dėl to sulaikyta keletas asmenų. Kovą rinkimuose dalyvausiančio prezidento Vladimiro Putino nurodymu jėgainės operatorius buvo nacionalizuotas.

Šiuo atveju Nižny Novgorodo regioninis energijos tiekėjas „Teploenergo“ operatyviai ėmėsi veiksmų ir prisiėmė atsakomybę už įvykį. Bendrovė yra pasirengusi padengti sužeistųjų gydymo ir reabilitacijos išlaidas, teigiama jos pranešime spaudai. Daugeliui nukentėjusiųjų karštu vandeniu nuplikytos rankos ir kojos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.