Vokietijos muitinė bananų krovinyje rado pusę tonos kokaino

Vokietijos muitinė ketvirtadienį pranešė Hamburgo uoste konfiskavusi daugiau nei pusę tonos kokaino, paslėpto bananų krovinyje.

 Vokietijos muitinė bananų krovinyje rado pusę tonos kokaino.<br>123rf nuotr.
 Vokietijos muitinė bananų krovinyje rado pusę tonos kokaino.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 1, 2024, 7:17 PM

Kaip teigiama Vokietijos muitinės tyrimų biuro pranešime, buvo sulaikyti keturi asmenys, įtariami mėginę iš Ekvadoro į Vokietiją laivu neteisėtai įvežti kokainą.

Sausio 4 dieną atlikdami patikrinimą, Hamburgo muitinės pareigūnai rado 520 kokaino pakelių, paslėptų tarp dėžių su bananais vienai Frankfurto bendrovei adresuotame jūriniame konteineryje.

Tyrėjai po to sulaikė keturis 36–67 m. amžiaus vyrus, kurie įtariami neteisėtu narkotinių medžiagų įvežimu ir prekyba narkotikais.

Atlikę kratas namuose Hamburge, Leverkuzene, Vupertalyje ir Dortmunde, pareigūnai taip pat konfiskavo daugiau nei 30 000 eurų grynųjų pinigų ir kitokių galimų nusikalstamos veikos įrodymų.

Pareigūnai nurodė apie konfiskuotą kokainą pranešti neskubėję atskleisti dėl taktinių priežasčių ir daugiau informacijos suteikti atsisakė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.