Nikopolyje nužudytas vietos valdžios pareigūnas: rastas nušautas sudegusiame automobilyje

Ukrainos policija pranešė, kad ketvirtadienį sudegusiame automobilyje rado nušautą pietinio Nikopolio miesto vietos valdžios pareigūną.

Nikopolyje nužudytas vietos valdžios pareigūnas.<br>Ukrainos policijos ir generalinės prokoratūros nuotr., lrytas.lt koliažas.
Nikopolyje nužudytas vietos valdžios pareigūnas.<br>Ukrainos policijos ir generalinės prokoratūros nuotr., lrytas.lt koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 8, 2024, 1:49 PM, atnaujinta Feb 8, 2024, 1:52 PM

Atvykusi policija „dirbo Nikopolio miesto tarybos vadovo pavaduotojo nužudymo vietoje“, gavusi „anoniminį pranešimą, kad nežinomas asmuo šovė“ į pareigūno automobilį.

Policija paskelbė nuotraukas, kuriose matyti, kaip tyrėjai dirba aplink sudegusio balto visureigio liekanas. Žuvusiojo pavardė nebuvo nurodyta.

„Policija nustatė, kad užpuolikas panaudojo nenustatytą ginklą, nuo kurio užsidegė automobilis. Užgesinus gaisrą, viduje rastas 59 metų vyro kūnas“, – sakoma policijos pranešime.

Nikopolis yra vakariniame Dniepro upės krante. Dniepras – faktinė fronto linija tarp Rusijos ir Ukrainos kariuomenių pietiniame Zaporožės regione. Tai vienas iš keturių Ukrainos regionų, kuriuos Rusija teigia aneksavusi, nors jos pajėgos taip ir neperėmė visiškos jų kontrolės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.