Rusijoje kilo didžiulis gaisras: dujotiekį apėmusios liepsnos matomos už kelių kilometrų

Naktį į sekmadienį netoli Lychmos kaimo Rusijos Chanty Mansijsko autonominėje apygardoje kilo galingas gaisras ten esančiame dujotiekyje, remdamasi Rusijos „Telegram“ kanalais, praneša agentūra UNIAN.

Netoli Lychmos kaimo Rusijos Chanty Mansijsko autonominėje apygardoje kilo smarkus dujotiekio gaisras.<br>Stop kadrai, lrytas.lt koliažas.
Netoli Lychmos kaimo Rusijos Chanty Mansijsko autonominėje apygardoje kilo smarkus dujotiekio gaisras.<br>Stop kadrai, lrytas.lt koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 10, 2024, 9:41 AM, atnaujinta Mar 10, 2024, 9:48 AM

Apie gaisrą dalindamiesi vaizdo įrašais praneša ir vietos gyventojai.

„Gaisro švytėjimas ir dūmų stulpas buvo matomas už kelių kilometrų nuo įvykio vietos. Šiuo metu tikslinamos gaisro priežastys ir informacija apie nukentėjusiuosius. Į įvykio vietą nuskubėjo Nepaprastųjų situacijų ministerijos darbuotojai ir gydytojai“, – rašoma viename iš pranešimų.

Primenama, kad 2023 m. gegužę netoli Lychmos kaimo jau buvo įvykusi rimta avarija dujotiekyje. Per sprogimą tada žuvo du žmonės, dar trys buvo sužeisti.

Dronų atakos Rusijoje

Rusijos valdžios institucijų duomenimis, sekmadienio rytą Rusijos Kursko srityje dronas atakavo naftos saugyklą, joje kilo gaisras.

Be to, pranešama, kad du dronai atakavo Stroitelio miestą Belgorodo srityje, kur užsidegė sunkvežimis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.