Kijevo funikulieriaus stotyje – skaudi tragedija: po konflikto žuvo 16-metis

Sekmadienį Ukrainos „Telegram“ kanaluose nuskambėjo žinia, kad Kijevo funikulieriaus stotyje buvo nužudytas paauglys. Netrukus šią žinią patvirtino Ukrainos tyrimų biuras. Nurodoma, kad pradėtas baudžiamasis tyrimas dėl nepilnamečio paauglio nužudymo Kyjivo funikulieriaus stotyje.

AFP/Scanpix asociatyvi nuotr.
AFP/Scanpix asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 8, 2024, 4:21 PM

Tyrimo duomenimis, balandžio 7 d. tarp vyro, kuris dirba vairuotoju Valstybės apsaugos departamente, ir nepilnamečio kilo konfliktas. Išlipęs iš funikulieriaus viršutinėje stotyje, teisėsaugos pareigūnas pastūmė paauglį. Jis nukrito, susitrenkė galvą į stiklą ir mirtinai susižalojo kaklą. Pranešama, kad nepilnametis mirė vietoje.

Policijos pareigūnas iškart buvo nušalintas nuo pareigų. Valstybės apsaugos departamentas patikino, kad pradėjo vidaus tarnybinį tyrimą. Vyrui gresia nuo 7 iki 15 metų laisvės atėmimo bausmė. Kaip patikslino Centrinio regiono specializuota gynybos prokuratūra, įtariamasis gimė 1994 m.

Anot vietos „Telegram“ kanalų, paaugliui buvo 16 metų. BBC pažymi, kad nužudytas paauglys buvo futbolininkas, žaidęs profesionalioje vietos komandoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.