Paryžiuje duris atvėrė pirmasis Europoje Taivano turizmo informacijos centras

Antradienį Paryžiuje buvo atidarytas pirmasis Europoje Taivano turizmo informacijos centras, pranešė Rti.org.tw.

Prancūzijos ir Taivano vėliavos.<br>123rf.com asociatyvi nuotr.
Prancūzijos ir Taivano vėliavos.<br>123rf.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-05-02 13:12

Turizmo administracija įkūrė šį centrą ne tik tam, kad sustiprintų Taivano matomumą Europoje, bet ir siekdama paskatinti mainus tarp pagrindinių turizmo pramonės dalyvių tiek Taivane, tiek Prancūzijoje.

Prancūzija yra trečias pagal dydį turizmo į Taivaną šaltinis Europoje, daugėjant užklausų apie keliones į Taivaną centras teiks klientams kelionių maršrutus ir konsultavimo paslaugas. Kalboje, pasakytoje per atidarymo ceremoniją, Taivano turizmo administracijos planavimo skyriaus vadovas Wu Chieh-pingas pabrėžė, kad neseniai Hualiene įvykusio žemės drebėjimo padaryta žala iš esmės pašalinta. Jis kvietė turistus iš viso pasaulio ir toliau atvykti į Taivaną, nes Taivano turizmo ištekliai ir infrastruktūra nebuvo paveikta.

Po ceremonijos Turizmo administracija pakvietė daugiau nei 60 vietos kelionių agentūrų atstovų į spaudos konferenciją apie Taivano turizmą. Per renginį buvo pristatytos centre siūlomos paslaugos, siekta ieškoti bendradarbiavimo galimybių toliau plėtoti turizmo verslo perspektyvas.

Renginyje dalyvavo kelionių agentūros „Les Maisons du Voyage“, prieš kelerius metus pradėjusios rengti keliones į Taivaną, vadybininkė Marie Fejoz. Ji sakė, kad kelionių į Taivaną užklausų po COVID-19 pandemijos padaugėjo, tačiau nelengva rasti pakankamai kelionių gidų, gerai išmanančių tiek Taivaną, tiek Prancūziją, mokančių abi kalbas.

Pasak M. Fejoz, dėl turtingos istorijos ir kultūros Taivanas turi didelį potencialą, keliautojų atsiliepimai ypač geri, visi sužavėti Taivanu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.