Iranas žada triuškinantį atsaką Izraeliui už Siriją

Irano užsienio reikalų ministerijos atstovas Raminas Mehmanparastas pareiškė, kad Izraelio agresija prieš Siriją neliks be atsako, ir Tel Avivas sulauks „triuškinančio atsako“, rašo Irano naujienų portalas presstv.ir.

Sirijos nacionalinės naujienų agentūros SANA nuotraukose matyti, kad Izraelio smūgiai teko paukštynui netoli Damasko.<br>"Reuters"
Sirijos nacionalinės naujienų agentūros SANA nuotraukose matyti, kad Izraelio smūgiai teko paukštynui netoli Damasko.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 6, 2013, 1:24 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 4:52 AM

Sekmadienį R. Mehmanparastas pakvietė būti budriems dėl Izraelio bandymų sukurti nestabilumą regione ir pridūrė, kad „priespauda ir nusikaltimai regione nesitęs“.

„Sionistų režimas turi suvokti, kad žiaurumas, parodytas Sirijai, neliks be atsako, ir dabar turi laukti triuškinančio atsako“, - sakė jis.

Pasak R. Mehmanparasto, parodęs karinę agresiją ir nusitaikęs į Sirijos mokslinius centrus Tel Avivas bando susilpninti šalies saugumą ir sukliudyti jos progresui.

Sirijos nacionalinės naujienų agentūros SANA nuotraukose matyti, kad Izraelio smūgiai teko paukštynui netoli Damasko.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.