Paskelbtos Volgogrado savižudžių sprogdintojų pavardės

Praėjus mėnesiui po tragiškų įvykių Volgograde, kai du sprogimai nusinešė 34 žmonių gyvybes, atskleistos sprogimus sukėlusių mirtininkų asmenybės. Tai vadinamosios Buinaksko (miestas Dagestane) teroristinės grupuotės nariai Askeras Samedovas ir Suleimanas Mahomedovas, ketvirtadienį pranešė Rusijos nacionalinis antiteroristinis komitetas.

Gruodžio 29 d. sprogimas nugriaudėjo Volgogrado geležinkelio stotyje, o kitos dienos rytą mieste buvo susprogdintas troleibusas.<br>AP nuotr. iš archyvo.
Gruodžio 29 d. sprogimas nugriaudėjo Volgogrado geležinkelio stotyje, o kitos dienos rytą mieste buvo susprogdintas troleibusas.<br>AP nuotr. iš archyvo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 30, 2014, 1:37 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 9:56 PM

Komitetas taip pat pranešė apie du sulaikytuosius, įtariamus prisidėjusius prie šių teroro aktų. Broliai Mahomednabis ir Tahiras Batyrovai, susiję su mirtininkų nugabenimu į Volgogradą, operatyvininkų buvo sučiupti Dagestano teritorijoje.

Šiuo metu atliekamas tyrimas. Toliau tęsiamos kitų dalyvių, taip pat teroro aktų organizatorių, paieškos.

Gruodžio 29 d. sprogimas nugriaudėjo Volgogrado geležinkelio stotyje, o kitos dienos rytą mieste buvo susprogdintas troleibusas.

Parengė Jurgita Noreikeinė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.