Ežere prie Slovjansko – masinė teroristų kapavietė

Teroristų nuostoliai Slovjanske tokie dideli, jog jie nežino, kur dėti žuvusiųjų kūnus, teigia Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atstovas Oleksandras Rozmazinas, rašo unian.net.

Broliškus kapus ežero dugne užpildo kovotojai, kurie tėvynėje Rusijoje bus paskelbti dingusiais be žinios.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Broliškus kapus ežero dugne užpildo kovotojai, kurie tėvynėje Rusijoje bus paskelbti dingusiais be žinios.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 25, 2014, 1:51 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 12:57 PM

Jau anksčiau žiniasklaida pranešė apie perpildytus vietinius morgus, šviežiai supiltus kapus miškuose, taip pat apie masinį karstų išvežimą į Rusiją. O dabar surasta masinė kapavietė ežero dugne.

„Slovjanske naras, apžiūrėdamas ežerą, užtiko keletą šimtų lavonų. Tai – nepalaidoti Rusijos „sūnūs“. Štai kaip jie slepia tuos kovotojus. Tai – niekam nežinomi broliški kapai, kuriuos užpildo kovotojai iš Rusijos, kurie bus laikomi dingusiais be žinios“, - pažymėjo O.Rozmazinas, kalbėdamas vienos iš televizijų eteryje.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.