Rytų Ukrainoje autobusas užvažiavo ant minos, žuvo 4 žmonės

Keturi žmonės žuvo, o dar

Vairuotojas norėjo išvengti ukrainiečių patikros posto netoli Artemivsko, važiuodamas per laukus, ir užvažiavo ant minos.<br>facebook.com/kivailya nuotr.
Vairuotojas norėjo išvengti ukrainiečių patikros posto netoli Artemivsko, važiuodamas per laukus, ir užvažiavo ant minos.<br>facebook.com/kivailya nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS, AFP ir lrytas.lt inf.

Mar 26, 2015, 10:01 AM, atnaujinta Jan 8, 2018, 6:17 AM

Tas autobusas trečiadienio vakarą išsuko į aplinkkelį, mėgindamas išvengti vyriausybės pajėgų patikros posto netoli Artemivsko miesto, esančio maždaug 50 km į šiaurę nuo prorusiškų separatistų tvirtovės Donecko, sakė centrinei vyriausybei pavaldžios Donecko srities milicijos viršininko pavaduotojas Ilja Kiva.

„Šiandien (trečiadienį) apie 19 val. (vietos ir Lietuvos) laiku ... užvažiavęs ant minos sprogo civilius vežantis autobusas, – nurodė jis. – Sprogimas ... užmušė keturis žmones.“

Vidaus reikalų ministerijos Donecko srities padalinio vadovas Viačeslavas Abroskinas sakė, kad per tą incidentą dar 21 žmogus buvo sužeistas, o aštuoni iš jų buvo hospitalizuoti.

Donecko srities administracijos atstovas patvirtino naujienų agentūrai AFP, kad žuvo keturi žmonės, o bent trijų sužeistųjų būklė sunki.

„Vairuotojas norėjo išvengti ukrainiečių patikros posto netoli Artemivsko, važiuodamas per laukus, ir užvažiavo ant minos“, – pridūrė jis.

Konflikto su separatistais zonoje yra užminuota daugelis šalutinių kelių ir kaimo keliukų, todėl važinėti tame regione labai pavojinga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.